Belediye şampiyon oldu

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ASKF ve Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Kurumlar arası Voleybol Turnuvası sona erdi.13 takımın katıldığı turnuva Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi...

Belediye şampiyon oldu

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ASKF ve Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Kurumlar arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

13 takımın katıldığı turnuva Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi takımıyla Muğla Belediyesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Maça hızlı başlayan Muğla Üniversitesi ilk 2 seti kazanarak büyük avantaj yakaladı. 3. sette maça ağırlığını koymaya başlayan Muğla Belediyesi 3 ve 4. setleri alarak durumu 2-2 ye getirdi. Son seti de alan Muğla Belediyesi maçı 3-2 kazanarak 2012-2013 sezonu Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol turnuvası şampiyonu oldu.

Muğla Voleybol Federasyon İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, “Bu sene Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol maçları sorunsuz bir şekilde sona erdi. Çok çekişmeli ve zevkli maçlar izledik. Bu tür turnuvaların voleybolun yaygınlaştırılması açısından çok önemli olduğunu inanıyorum. Son maçlarda tribünlerin doluluğu buna bir örnektir” dedi.

Maçlar sonucunda dereceye giren takımlara madalyaları Muğla Üniversitesi Rektör Vekili, Rektör Yardımcısı, ASKF Başkanı ve Voleybol İl Temsilcisi tarafından verildi. Dereceye giren takımlara kupaları 31 Mayıs 2013 Cuma akşamı Muğla Öğretmenevinde yapılacak olan “2012-2013 Voleybol Sezonu Ödül Töreni”nde verilecek.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.