Belediye Personeline Yönetmelik eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi, farklı konulardaki birim eğitimlerine devam ediyor. Taşınır Kayıt Kontrol Yönetmeliği konusunda 50 personele Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde eğitim...

Belediye Personeline Yönetmelik eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi, farklı konulardaki birim eğitimlerine devam ediyor. Taşınır Kayıt Kontrol Yönetmeliği konusunda 50 personele Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde eğitim verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programı kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi İç Denetçisi Rıfkı Bitek ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Halis Kabaş tarafından Taşınır Kayıt Kontrol Yönetmeliği Eğitimi verildi. Eğitim programının sonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın tarafından eğitmenlere teşekkür belgesi, katılımcılara katılım belgesi verildi. Taşınır Kayıt Kontrol Yönetmeliği eğitimi ile personelin daha kaliteli, verimli, hızlı hizmet vermesi ve yeni yönetmelikler hakkında bilgi sahibi olması hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yeni yapılanma ve kurulma sürecini başarıyla gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin tüm personeli için eğitim çalışmalarının devam edeceğini, amaçlarının en hızlı ve kaliteli hizmeti vatandaşa ulaştırmak olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.