Belediye Personeline Psikolojik Destek semineri

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bireysel Gelişim ve Destek Uzmanı Klinik Psikolog tarafından Bodrum Belediye personellerine yönelik psikolojik destek seminerleri veriliyor. Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne...

Belediye Personeline Psikolojik Destek semineri

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bireysel Gelişim ve Destek Uzmanı Klinik Psikolog tarafından Bodrum Belediye personellerine yönelik psikolojik destek seminerleri veriliyor. Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı personellere verilen destek ile başlayan seminerler, 3'er kişilik gruplar halinde gerçekleşti.

Seminer ile ilgili bilgi veren psikolog, "Mezarlıklar Müdürlüğünde çalışan personel arkadaşlarımızın yaşadıkları ya da yaşayabilecekleri psikolojik sorunlara çözüm bulabilmek için onlarla görüşme yapmaya başladık. Hepimizin bildiği gibi personel, cenaze biriminde çalıştığı için ölüm ve bu gibi trajik olaylarla sürekli karşılaşıyor. Yaşayabilecekleri travmaları önlemek, bulundukları durumu en iyi şekilde irdeleyebilmelerini sağlamak ve aynı zamanda karşılaştıkları sorunlara hızlı çözüm bulabilmeleri için personele psikolojik destek veriyoruz.'' dedi.

Belediye personeline yönelik olarak düzenlenen psikolojik destek hizmeti, diğer birim müdürlüklerinde de devam edecek.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.