Belediye Personeline eğitim

Yeniden yapılanma çalışmalarını tamamlayan Bodrum Belediyesi’nde, personelin yeni sisteme uyum sağlayabilmeleri amacıyla düzenleneneğitim çalışmaları sürüyor.Bodrum Belediyesi tarafından belediye bünyesindeki 19 birimde görev...

Belediye Personeline eğitim

Yeniden yapılanma çalışmalarını tamamlayan Bodrum Belediyesi’nde, personelin yeni sisteme uyum sağlayabilmeleri amacıyla düzenleneneğitim çalışmaları sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından belediye bünyesindeki 19 birimde görev yapan personele yönelik eğitim çalışması yapılıyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aysun Şaşmaz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Sorumlusu M.Zeynep Tuncel, Bilgi İşlem Sorumlusu Fahrettin Demirel, Bilgi İşlem Yazılım Personeli Ufuk Borucu, Kalite Yönetim Sistemi Birimi’nden Kamil Özaslan ve Destek Hizmetleri ve İdari İşler Sorumlusu Fatih Dursun tarafından verilen eğitimlerde iç hizmetler ve işleyiş süreçleri hakkında personel bilgilendirildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından bordro, izinler, özlük dosyaları ve fazla mesai, Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından bilgisayar, program destek ve saysis, Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da satın alma ve araç tahsisi konularında personele eğitim verilirken, işleyişin ilerlemesinde adım adım izlenecek yollar da detaylarıyla personele aktarıldı. Karşılıklı soru-cevap şeklinde devam eden ve yaklaşık iki saat süren eğitim çalışması, verimli bir şekilde sona erdi.

Eğitim sırasında ayrıca yeni eğitim çalışmalarının da konusu oluşturuldu.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.