Belediye personeli yorgunluk attı

Marmaris Belediyesi, yoğun geçen yaz sezonu bitiminde personel gecesi düzenledi.Grand Paşa Otel'de düzenlenen geceye Belediye Başkanı Ali Acar ve eşi Sevgi Acar, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ve Marmaris Belediye Meclis...

Belediye personeli yorgunluk attı

Marmaris Belediyesi, yoğun geçen yaz sezonu bitiminde personel gecesi düzenledi.

Grand Paşa Otel'de düzenlenen geceye Belediye Başkanı Ali Acar ve eşi Sevgi Acar, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ve Marmaris Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Acar, personele seslenerek "Bizlerin kazandığı prim, bizlerin kazandığı artılar hep sizlerin sayesindedir" dedi.

Yerel yönetimde halka hizmet vermenin zor ve meşakkatli bir süreç olduğunu ifade eden Başkan Acar,"Bizler 2004 yılında Marmaris'i yönetmek için talip olduk, halkın huzuruna gittik ve halk bizi Marmaris'i yönetmek için göreve getirdi. Seçilmiş arkadaşlarımızla gerek birinci dönem gerek ikinci dönemde bu meşakkatli zor yolda, hepinizin bildiği gibi yoğun bir mücadele içinde bulunuyoruz. Bizler bu işe isteyerek girdik, bunun her türlü sıkıntısını çekmek boynumuzun borcu. Mücadelenin etik koşullarda olması lazım. Ama maalesef Marmaris'te siyaseti, siyaset konularının dışına çıkarmak, yaşam tarzı oldu. Bizlerle beraber siz değerli arkadaşlarımız bu memlekete, Marmaris'e hizmet etmek için bizim yönetim anlayışımız içerisinde bu anlayış doğrultusunda gece gündüz demeden büyük bir özveriyle tüm birimlerde çalışan arkadaşlarımız bu memlekete çok büyük katkılar verdiler. Bizler seçilmişler olarak vaatlerimizle, halkımıza vermiş olduğumuz taahhütlerimizle bir yerde hesaplaşmak durumundayız" diye konuştu.

“Tekrar aday olmak istiyorum”

Yerel seçimlerde yeniden aday olmak istediğini belirten Başkan Acar, "Bir dahaki sefere kimin gidip kimin kalacağı belli olmaz ama bu kadar meşakkatli mücadeleden sonra ismini savaş olarak ifade edebileceğim, bu görev ve çalışmalardan sonra bu memleketi ona buna bırakma niyetimiz yok. Bizler sizlerle birlikte, sizlerin çalışmalarıyla birlikte nasip olursa bir daha ki seçimlere çıkacağız. Bu tablo sizlerin. Yarattığınız eserler, ortaya koyduğunuz projeler, parklar bahçeler, yollar, çevre düzenlemeleri , bölgesel tasarım projeleriyle hayata geçirdiğimiz noktalar, belediye binamızda vatandaşa güler yüzle sunduğumuz hizmetler, insanlara anlayış göstermemiz, zor durumda olanlara şefkatle yaklaşmamız, hepsi bu başarının bir parçasıdır. Sizlerden ricam daha gayretli daha sabırlı, daha çalışkan ve sorumluluğunu hisseden Marmaris sevdalısı, ekmek yediği yere destek veren birer arkadaş, birer aile olarak gayret etmenizi istirham ediyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.