Belediye personeli terörü protesto etti

Türkiye Kamu-Sen’in Türkiye genelinde başlattığı ‘Şehitlerimizi anıyor, terörü protesto ediyoruz’ organizasyonuna Fethiye Belediyesi personeli de duyarsız kalmadı.Fethiye Belediyesi’nden yaklaşık 100 personel sabah mesaisi...

Belediye personeli terörü protesto etti

Türkiye Kamu-Sen’in Türkiye genelinde başlattığı ‘Şehitlerimizi anıyor, terörü protesto ediyoruz’ organizasyonuna Fethiye Belediyesi personeli de duyarsız kalmadı.

Fethiye Belediyesi’nden yaklaşık 100 personel sabah mesaisi öncesi belediye binası önünde toplanarak şehitlerimiz için dua ettiler.

Fethiye Belediyesi Kültür Müdürü Muammer Şahin, “Ateş yalnızca düştüğü yeri yakmamalı birimizin derdi hepimizin derdi; teröre tepki göstermek şehitlerimizin acısını paylaşmak herkesin görevi olmalıdır. Millet olma şuuruna erişmiş toplumlarda ateş yalnızca düştüğü yeri yakmamalı birimizin derdi hepimizin derdi olmalı. Yüce Türk milletinin vefası için birer birer toprağa düşen yiğitlerimiz bu duyarsızlığı hak etmemektedir. Teröre tepki göstermek ve şehitlerimizin acısını paylaşmak bu topraklarda yaşayan her Türk vatandaşının en önemli görevlerinden biri haline gelmiştir. Bir hadisi şerifte ‘Kim bir kötülük görürse önce eliyle düzeltsin. Buna gücü yetmezse diliyle düzeltsin. Buna da gücü yetmezse içinden buz etsin Gönlünden imanın tepkisini koysun. Fakat bu imanın en zayıf mertebesidir’ diye buyurmaktadır. Bu bakımdan vatanımıza devletimize ve milletimize karşı kötülük edenlere karşı sessiz kalmayan canlarını ortaya koyarak mücadele eden Mehmetçik her türlü övgüyü hak etmektedir. Ülkemizin bir bölümünde kan gövdeyi götürürken bu durumu yok saymak her gün bir şehit evine ateş düşerken gülüp eğlenmek millet olma bilincine vurulacak en büyük darbedir. Gelin hayatlarının baharında kahpe kurşunlara hedef olan ve toprağa düşen vatan evlatlarından bir Fatiha’yı esirgemeyin. Gelin ezanın dinmeyeceğini, Fatiha’ların susmayacağını, bayrağın inmeyeceğini ve bu vatanın bölünmeyeceğini dost düşman görsün” şeklinde konuştu.

Şahin’in konuşmasının ardından Mezarlıklar Müdürü Osman Musluk, Kuran-ı Kerim okuyarak, ülkemizin bekası için dua etti. Yaklaşık 1 saat süren eylem sonrası belediye personelleri mesailerine başladı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.