Belediye Personeli moral depoladı

Muğla Belediyesi tarafından geleneksel hale dönüştürülen yeni yıl yemeğinde, belediye personelleri ve aileleri stres attı.Geleneksel olarak her yıl düzenlenen belediye personeli Yeni Yıl yemeği CNS tesislerinde gerçekleşti. Yemeğe...

Belediye Personeli moral depoladı

Muğla Belediyesi tarafından geleneksel hale dönüştürülen yeni yıl yemeğinde, belediye personelleri ve aileleri stres attı.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen belediye personeli Yeni Yıl yemeği CNS tesislerinde gerçekleşti. Yemeğe Belediye Başkanı Osman Gürün, Belediye Meclis Üyeleri ve Muğla Belediyesi Personeli eşleriyle katıldı. Yemek Öncesinde bir konuşma yapan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün bu türde etkinliklerle personel olarak motivasyonlarını artığını belirterek; “Biz büyük bir aileyiz. Eşlerimizle, çocuklarımızla büyük bir aileyiz. Bizler en kötü günümüzde de en iyi günümüzde de birlikte olacağız. Büyük bir gururla söylüyorum, Muğla Belediyesi çalışanları Türkiye’de ortalamanın çok üstünde bir hizmet anlayışıyla hizmet veriyor. Bunun için sizleri kutluyorum. Biz bir yıl boyunca birçok güzel işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. 2013’de bir önceki yılın performansımızın üzerinde gayret sarf ederek, daha büyük başarıların altına imza atmak dileğiyle hepinizin yeni yılını kutluyorum’’ şeklinde konuştu.

Başkan Gürün’ün konuşmasının ardından yemeğe katılanlar çalan müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek 2013’için moral depoladı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.