Belediye Operasyon Birimleri toplandı

Bodrum Belediyesinde, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla belediye birimleri arasında düzenlenen toplantılar sürüyor.Doğrudan Belediye Başkanı'na bağlı olarak çalışan Bodrum Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörlüğü...

Belediye Operasyon Birimleri toplandı

Bodrum Belediyesinde, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla belediye birimleri arasında düzenlenen toplantılar sürüyor.

Doğrudan Belediye Başkanı'na bağlı olarak çalışan Bodrum Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen "Operasyon Müdürlükleri İşbirliği ve Eşgüdüm Toplantısı", Bodrum Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek, ortaya çıkan  sorunların giderilmesi ve çıkabilecek her türlü soruna karşı da yerinde ve zamanında önlemler alınabilmesini sağlamak amacıyla operasyon müdürleri ve bölge sorumlularına yönelik olarak düzenlenen toplantıya; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Zabıta Müdürü Tanju Aksu, Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük, Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Park ve Bahçeler Müdürü Benian Bilgi, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü Atölye Birimi Sorumlusu ve bölge sorumluları katıldı.

Yerel seçimlerin ardından başlayan büyükşehir süreci ile birlikte belde belediyelerinin kapanmasıyla yarımadada tek belediye olarak hizmetlerini sürdüren Bodrum Belediyesi, önceliği yeniden yapılanma çalışmalarına verdi. Vatandaşa en kısa süre içerisinde en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla başlatılan yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında öncelikle, belediyenin mevcut müdürlük sayısı 9'dan 20'ye çıkartıldı. Bu süreci takiben Bodrum ilçesinde hizmetlerin yerinde ve zamanında verilebilmesi amacıyla ilçe, beş bölgeye ayrıldı. Yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında müdürlükler, Bodrum genelini kapsayan 5 yıllık plan, proje ve yıllık bütçelerini hazırladı. Bu çalışmalar kapsamında izlenecek yol haritasının çıkarılması konusunda ise belediye yetkilileri tarafından birim müdürleri ve bölge sorumlularına yönelik olarak belirli aralıklarla iş geliştirme toplantıları düzenlenmeye başlandı.

Bodrum Belediyesinde yapılan en son toplantıda; vatandaşa verilen hizmetlerde belediye içerisindeki iletişimin önemli bir yer tuttuğuna işaret edildi. Toplantıda ayrıca belediye içerisinde sağlanan sinerjinin, vatandaşa sunulan hizmette de farklılık yaratacağına vurgu yapılarak; bu sinerjinin sürekliliğinin sağlanması gerektiğinin de altı çizildi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.