“Belediye, odaların ve derneklerin yanında olacak”

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün Dernek ve Oda Ziyaretleri bugün de devam etti. Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları, Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Comak, Muğla...

“Belediye, odaların ve derneklerin yanında olacak”

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün Dernek ve Oda Ziyaretleri bugün de devam etti. Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları, Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Comak, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Muğla Tabip Odası Başkanı Murat Akgül ve Muğla Diş Hekimleri Odası Başkanı Barış Gireniz’i Makamında ziyaret etti.

Ziyaretinde oda ve derneklerin beklentilerini dinleyen, karşılıklı fikir alışverişinde bulunan CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, oda ve dernek başkanlarına projelerinden bahsetti. Muğla Engelliler Derneği ziyaretinde sosyal projelere önem verdiklerini belirten Gümüş, “Sosyal projelere çok önem veriyoruz. Engelli ve bakıma muhtaç yaşlılar ile onlara bakmakla yükümlü kişiler için projelerimiz var. Bu projelerimizin başında engelli ve yaşılar için belediyemiz tarafından bir araç tahsis edilerek, seyahat özgürlüğü sağlamak istiyoruz. Gezi, piknik ve çeşitli etkinliklerde kullanılması için bu aracımız her zaman hazır olacak. Bunun yanında engelli ve bakıma muhtaç yaşlılarımıza bakmakla yükümlü aileleri de düşünerek, bir projemizi daha hayata geçirmek istiyoruz. Evinde engelli ya da bakımı muhtaç yakını olanların hayatı da çok zor oluyor. Hastasını bırakıp evden çıkamıyorlar, çarşıda pazarda günlük işlerini yapamıyorlar. Bunu için evlerde günlük 3-5 saat, belediyemiz tarafından hasta ya da engelli bakım hizmeti vermek istiyoruz. Bu proje zamanla geliştirilebilir tabiî ki. Başkan olduğum taktirde bu projelerimizi sizlerle birlikte hayata geçirmek istiyoruz. Menteşe Belediyesi’ni her zaman yanınızda hissedeceksiniz” dedi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları oda ve dernek ziyaretlerinin ardından küçük sanayi sitesi ve esnafı gezdi. Esnaf gezilerinde yoğun ilgi ve sevgi gören Gümüş, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Akşam saatlerinde yürüyüşe katılan CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları daha sonra kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.