Belediye Meclisi, Herodot’ta toplandı

Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi (HKM) ilk kez, Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı ile kapılarını açtı. İlk etkinlik olması dolayısıyla da toplantı sonrası katılımcılara mini bir kokteyl düzenlendi.Bodrum...

Belediye Meclisi, Herodot’ta toplandı

Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi (HKM) ilk kez, Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı ile kapılarını açtı. İlk etkinlik olması dolayısıyla da toplantı sonrası katılımcılara mini bir kokteyl düzenlendi.

Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi, 4 Mart 2016 Cuma günü düzenlenen Bodrum Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yaptı. Gündem maddelerinin okunarak yapılan oylama ile karara bağlanmasının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kültür merkezi hakkında da bilgi verdi.

Başkan Kocadon, “İlçemiz sınırları içerisinde ihtiyacı karşılayacak kapasitede ve daha modern bir kültür merkezine gereksinim duyuluyordu. Bizler de elbet bunun farkındaydık ve en kısa sürede kültür merkezimizi ivedilikle tamamlayarak hizmete açtık. Bu binanın yapılmasını sağlayan Mehmet Başkanıma da teşekkür ediyorum. Herodot Kültür Merkezimizin başta Bodrumlulara ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Biliyorsunuz, bir de Nurol Kültür Merkezimiz var. Amacımız yakında orayı da en az burası kadar modern bir yapıya kavuşturmak.”  dedi.

Bodrum Belediye Meclisinin 7.10.2015 tarihli kararı ve 2015-108 karar numarası ile Konacık Mahallesi 104 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan yapının bir bölümünün kültürel tesis olarak kullanılmasına oy çokluğuyla karar verilerek çalışmalara başlanılmıştı.

Yapımı tamamlanarak hizmete açılan Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde 1’i VIP olma üzere 4 adet kulis, 1 adet kafeterya, 600 m2’lik fuaye alanı, 1000 m2’lik sahne arkası bölümü ile 500 kişi kapasiteye sahip konser alanı ve 150 m2’lik sahne alanı bulunuyor. Ayrıca birer adet ses-ışık-sistem odası, güvenlik ve danışma odası, bilet satış ofisi, organizasyon ofisi, vestiyer, yönetim sekreterliği ofisi ve yönetim ofisi de mevcut.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.