Belediye Kaydem ile sözleşme uzattı

Türkiye’nin en çevreci belediyesi ödülüne layık görülen Fethiye Belediyesi, ‘Geri Dönsün, Yaşam Sürsün’ projesiyle 3 yıldır beraber çalıştığı KAYDEM plastik ile sözleşmesini 3 yıl uzattı.Çevresel değerlere sahip...

Belediye Kaydem ile sözleşme uzattı

Türkiye’nin en çevreci belediyesi ödülüne layık görülen Fethiye Belediyesi, ‘Geri Dönsün, Yaşam Sürsün’ projesiyle 3 yıldır beraber çalıştığı KAYDEM plastik ile sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Çevresel değerlere sahip çıkmaya devam edeceklerini söyleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Türkiye’nin en çevreci belediyesi olarak anılmakta bu ekibin büyük bir payı var. Bizler Fethiye Belediyesi olarak çok daha farklı hedeflere koşmalıyız” dedi.

Kaydem plastik ile protokolü imzalayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, çevresel çalışmalarda daha farklı noktaları gelinmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi. Ekibine sürdürdüğü başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Saatcı, “Kaydem plastik ile birlikte 3 yıldır beraber çalışıyoruz. Burada çalışan personellerde bizim personellerimiz gibi hep etle tırnak gibiyiz. Fethiye Belediyesi’nin Türkiye’de çevreci belediye olarak anılmasında bu ekibin çok emeği var. Bu protokolü şimdi 3 yıl daha uzatıyoruz. Gönlümün arzu ettiği tabi 5 ay önce Almanya ziyaretinde bire bir gördüğüm geri dönüşümden enerji üretimi sağlamaktır. Sadece ham maddenin toprak altından çıkarılarak sanayi de dönüştürülmesinin dışında enerji üreten bir merkeze dönüşmesi önemli. Almanya’da bunu gerçekten hayranlıkla izlemiştim. Bizim şuan onlara göre sadece enerji üretiminde eksiğimiz var. Fethiye Belediyesi olarak bizler çok daha farklı hedeflere koşmamız gerekiyor. Çünkü dünya’da çevresel değerlere öncelik veren ülkeler, şehirler veya beldeler öne çıkıyor. Dünya’da yeşil kuşak diye bir kuşak var. Bu kuşak gerçekten tüm dünyanın kabul ettiği yaşanılabilir bir alan olarak gösterilen, turizm alanı ve gezi alanı olarak gidilip, görülmesi gereken yerler… Türkiye maalesef bu kuşağın içinde değildi. Bu tip faaliyetler ile bizler belediye bazında görevimizi yerine getirmek istiyoruz. Bizler KAYDEM ile birlikte işe bir taş koyuyoruz. İnşallah bu taşlar çoğalır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.