Belediye işçilerinde Toplu Sözleme sevinci

Marmaris’e bağlı Armutalan Belde Belediyesi ile Belediye-İş sendikası arasında 2014 yılı toplu sözleşmeleri imzalandı.Armutalan Belediyesinde bulunan toplam 36 işçinin 2014 yılı maaş artışı için yapılan görüşmeler sonucunda...

Belediye işçilerinde Toplu Sözleme sevinci

Marmaris’e bağlı Armutalan Belde Belediyesi ile Belediye-İş sendikası arasında 2014 yılı toplu sözleşmeleri imzalandı.

Armutalan Belediyesinde bulunan toplam 36 işçinin 2014 yılı maaş artışı için yapılan görüşmeler sonucunda 1 yıllık sözleşme imzalandı. Yapılan sözleşmeye göre 2014 yılı için sosyal haklar ve diğer haklarla beraber yevmiye de 10 TL zam yapıldı.

Yapılan görüşmelere Belediye adına Başkan Muhammet Ünlü, Belediye - İş adına Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, Muğla Şubesi Başkan Yardımcısı Ergül Şahin ve Armutalan Temsilcisi Süleyman Öğmüş katıldı. Yapılan sözleşmeden sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, “Bizler belediye yönetimi olarak imkanlar dahilinde işçilerimiz için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Zaten işçilerimiz için ne kadar zam yapsak ta ödeyemeyiz. Çünkü elerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bende bu özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Belediye - İş Sendikası adına bir açıklama yapan Belediye - İş Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, “Bir sendikacı olarak bu toplu iş sözleşmesinde bizlere göstermiş olduğu iyi niyet ve davranıştan dolayı Başkanımız Muhammet Ünlü’ye çok teşekkür ederiz.” diyerek, bu sözleşmenin Armutalan Belediyesi İşçilerine ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.