Belediye Hentbol Takımı 1. Lig’te

Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 25 takımın mücadele ettiği maçları şampiyon olarak tamamladı ve 1.Lig’e yükseldi.Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 14-16 Mart tarihleri arasında Ankara’da, Rize Karadeniz Spor...

Belediye Hentbol Takımı 1. Lig’te

Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 25 takımın mücadele ettiği maçları şampiyon olarak tamamladı ve 1.Lig’e yükseldi.

Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 14-16 Mart tarihleri arasında Ankara’da, Rize Karadeniz Spor Kulübü, Ankara Keçiören Spor Kulübü, Aydın PTT Spor Kulübü ile 1. Lige çıkmak için karşılaştı. Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı final grubunda oynadığı maçlarda 2 galibiyet 1 mağlubiyet alarak şampiyon oldu ve 1. Lige çıkmayı başardı.

Muğla Belediyespor Hentbol Takımı antrenörü Ercan Zorba, ilk hedeflerine ulaştıklarını, şimdiki hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyledi. Zorba; “Muğla Belediyespor Erkek Hentbol takımımız 2. Lig A kategorisindeki maçlarında grubunu ikinci tamamlayarak play off maçlarına kaldı. Play off maçlarını yenilgisiz tamamladık ve grup lideri olarak final maçlarına çıktık. Ankara’da oynanan final maçlarında iki maçımızı kazandık ve şampiyon olduk. Oyuncularımızın play off maçlarında, final maçlarında göstermiş olduğu performanslarından dolayı hepsini tek tek kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen başta Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. 1. Lige yükselen Muğla Belediyespor Erkek Hentbol takımımızın şimdiki hedefi süper lig.” dedi.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’yı ve Muğla Belediyesi’ni play off ve final maçlarında en iyi şekilde temsil ederek, 1.lige çıkma başarısı gösteren şampiyon Muğla Belediyespor Erkek Hentbol takımını başarılarından dolayı kutladı ve göstermiş oldukları üstün performans ve mücadele için teşekkür etti.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.