Belediye engelli öğrencileri unutmadı

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Fethiye Belediyesi tarafından anasınıfı, birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması ve diş sağlığına dikkat çekilmesi...

Belediye engelli öğrencileri unutmadı

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Fethiye Belediyesi tarafından anasınıfı, birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması ve diş sağlığına dikkat çekilmesi amacıyla yapılan diş macunu ve fırçası dağıtımı rehabilitasyon merkezlerinde sürdü. Engelli öğrencilere yapılan dağıtımlara Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur katıldı.

Öğrencilerle sohbet edip, diş macunu ve fırça armağan eden Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, geleneğin 2006 yılından bu yana sürdüğünü ifade etti. Cesur, “İmkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen Başkanımız diş sağlığı ve eğitiminin çocuklarımız için önemli olduğunu ve devam etmesi gerektiğini söyledi. Rehabilitasyon merkezindeki arkadaşlarımız iyi işler yapıyorlar, çocuklarımızı topluma kazandırıyorlar. Allah razı olsun” dedi. Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi Salih Dündar ise, “Fethiye Belediyesi’yle ortak çalışmalar yapıyorduk. Gerçekten bize güzel bir sürpriz oldu. Çocuklarımızın diş sağlığı çok önemli. Bu yaşta diş sağlığına dikkat çekmek ve erken yaşta diş fırçalamanın alışkanlık haline getirilmesi için Belediyemiz çalışma yapıyor. Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.