Belediye dükkanlarına yoğun ilgi

Mülkiyeti Milas Belediyesine ait Dükkanların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45’nci maddesi gereğince açık teklif usulü ile ayrı ayrı 3 yıllığına kiraya verilme ihalesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat gözetiminde...

Belediye dükkanlarına yoğun ilgi

Mülkiyeti Milas Belediyesine ait Dükkanların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45’nci maddesi gereğince açık teklif usulü ile ayrı ayrı 3 yıllığına kiraya verilme ihalesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat gözetiminde gerçekleştirildi.

İlçe genelindeki dükkanların yanı sıra ,Güllük,Ören,Bafa,Beçin,Selimiye gibi merkez mahalleleri ve kırsal mahallelerde bulunan 38 adet dükkan ihalesine ilgi oldukça fazlaydı.Yapılan ihalede en fazla ilgiyi İsmet Paşa mahallesi Cumartesi pazarında bulunan Dutlukuyu parkı içerisinde ki kahve gördü. 12 bin 835 TL yıllık kira bedeli ile ihaleye çıkartılan kahve açık arttırma ile yıllık 93 bin TL bedel ile kiraya verildi.

Kırsal mahallelerde çıkartılan bazı dükkanlar için hiç kimsenin ihaleye girmediği görülürken bazı dükkanların ihalesi de evrak eksikliği nedeniyle iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.