Belediye Çevre ekibinden tekerlekli sandalye

Fethiye Belediyesi, engellilerimize gün ışığı olmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında uzun süreden beri Fethiye’de oturmakta olan Metanet Memmedova isimli yürüyemeyen...

Belediye Çevre ekibinden tekerlekli sandalye

Fethiye Belediyesi, engellilerimize gün ışığı olmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında uzun süreden beri Fethiye’de oturmakta olan Metanet Memmedova isimli yürüyemeyen vatandaşa belediye ekipleri zaman kaybetmeden bir adet tekerlekli sandalye teslimi gerçekleştirdiler.

Geçirmiş olduğu felç sonucu %85 hareket ve fonksiyon kaybı yaşamış olan Metanet Memmedova yaşamını devam ettirmeye çalışıyor. Fethiye Belediyesi ekipleri de bu duruma kayıtsız kalmayarak mavi kapak projesi kapsamında alınan tekerlekli sandalyeyi Metanet Memmedova adlı vatandaşa teslim ettiler. Belediye çevre ekibi mavi kapak projesine destek olan tüm Fethiyelilere teşekkür ederek, bu tür sosyal belediyecilik hizmetlerini de sürdüreceklerinin altını çizdiler.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.