Belediye Bandosu Muğlalılarla buluştu

Muğla Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Belediye bandosu haftanın belirli günlerinde farklı mekan ve parklarda halka ücretsiz konserler verecek.Muğla Belediye Bandosu ilk konserini 1 Nisan Pazartesi...

Belediye Bandosu Muğlalılarla buluştu

Muğla Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Belediye bandosu haftanın belirli günlerinde farklı mekan ve parklarda halka ücretsiz konserler verecek.

Muğla Belediye Bandosu ilk konserini 1 Nisan Pazartesi günü saat 17.00 de Sınırsızlık Meydanı’nda verdi. Bundan sonra her pazartesi ve perşembe günü farklı park ve mekanlarda Muğlalılara hitap edecek olan Belediye Bandosu, ikinci konserini Perşembe günü Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanı önünde verecek.

Muğla Belediye Bandosunun repertuarı, günümüz eserlerinden, pop, jazz, yerli ve yabancı nostaljik eserlerden oluşuyor. Resmi günlerde de marşlarla vatandaşlara hitap edecek bandoyu Muğla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Kent Orkestrası Şefi ve Muğla Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğretmeni Recep Altınok çalıştırıyor.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Sınırsızlık Meydanı’nda izlediği konserden sonra; “ Muğla Belediyesi yirmi yıl aradan sonra tekrar modern bir bandoya kavuştu. Sadece resmi törenlerde bandomuzu halkımızla buluşturmak yerine belirli günlerde de park ve meydanlarda verecekleri konserlerle bandomuzu halkın hizmetine sunacağız. Buradaki kalabalık ve halkımızın alkışları bandomuzun ilk konserinde bizlere moral oldu.” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.