Behçet Saatcı, Yılın Belediye Başkanı seçildi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın, 16 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde aldığı sayısız ödüllere bir yenisi daha eklendi. Adıyaman’da GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi’nin her yıl düzenlediği 12....

Behçet Saatcı, Yılın Belediye Başkanı seçildi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın, 16 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde aldığı sayısız ödüllere bir yenisi daha eklendi. Adıyaman’da GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi’nin her yıl düzenlediği 12. Uluslararası GAP Oscarı ödül töreninde Başkan Satcı “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” seçildi.

Ülkedeki başarılı siyasetçiler, iş adamları ve bürokratların ödüllendirildiği GAP Oscarı töreninde 8 ülkeden siyaset, bürokrasi, iş, sanat ve medya dünyasından davetliler Adıyaman’da bir araya geldi. GAP Gazeteciler Birliği’nin seçkin jüri üyeleri tarafından yapılan oylamada Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Belediye hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılmasında siyasi parti ayrımı yapmadan adil yaklaşım,  sosyal barışın tesisinde gösterilen gayretler ve Fethiye’nin il yapılması hususunda çizdiği hedefler” nedeniyle ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Romanya, KKTC, Azerbaycan, Makedonya, Bulgaristan, Irak, Suriye, Gürcistan ve Ukrayna’dan siyaset, bürokrasi, iş, sanat ve medya dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Azerbaycan’ın AB Parlamento Temsilcisi Milletvekili Ganire Pasheyeva, Oyuncu Mine Çayıroğlu, Beyaz TV Dinamit Programı Yapımcısı Latif Şimşek, Arnavutluk ve Fas Krallığı Büyükelçilikleri’nden temsilciler katıldı.

Törende yapılan konuşmaların ardından ödüller verildi.

“Büyük Fethiye ailem adına alıyorum”

Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde, yurtiçi ve yurtdışından jürinin belirlediği bir çok önemli isme ödülleri takdim edildi. GAP Gazeteciler Birliği tarafından ‘Yılın en başarılı belediye başkanı’ ödülüne layık görülen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın ödülünü ise, daha önce belirlenen programlarından dolayı törene katılamayan Saatcı’nın yerine, MHP Adıyaman Eski İl Başkanı Osman Aslan aldı.

Ödül törenine katılmamasından dolayı Başkan Saatcı’nın, törene gönderdiği mesaj katılımcılara okundu. Ödülü 140 bin kişilik Büyük Fethiye Ailesi adına kabul ettiğini gönderdiği mesajda ifade eden Başkan Saatcı, ödülü şahsına layık gören GAP Gazeteciler Birliği’ne teşekkür etti.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.