BBP’den şehit ve gazi yakınlarına iftar

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi,  Şehit Aileleri Derneği Başkanı...

BBP’den şehit ve gazi yakınlarına iftar

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi,  Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, şehit ve gazi yakınları katıldı.

İftar sonrası söz alan BBP Muğla İl Başkanı Harun Akın, ülkesi için şehit ve gazi olan vatan evlatları  sayesinde huzur içinde yaşandığını ifade etti. aldığımız her nefeste onları hatırlamalı ve yanlarında olmalıyız diyen Akın, ‘’Güven ve huzur içinde yaşadığımız vatanımızda dün olduğu gibi bu günde milletçe ayakta kalmayı aziz şehitlerimizin mübarek kanları kadar gazilerimizin de üstün feragatlerine ve fedakarlıklarına borçluyuz. Vatanı, milleti, bayrağı, ezanı ve mukaddes değerleri uğruna mücadele edip hakkın rahmetine kavuşan tüm aziz şehitlerimizi, aramızdan ayrılan gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum. Hayatta olan gazilerimize uzun ömürler dilerken şehit ailelerinin de ellerinden öpüyorum’’ dedi.

Akın’ın ardından konuşan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, vatan söz konusu olduğunda gerisi boş diyerek, ‘’Ben 90’lı yıllarda gönüllü olarak vatanımızın terör sorunu yaşanan bölgesinde gönüllü olarak askerlik yaptım. Has bel kader  birkaç çatışmaya da girdik. Kardeşim Kuzey Irak harekatına katıldı. İnsan orada olunca o kadar hissedemiyor ama kardeşim askere gidince buradaydım. 15-20 gün haber alamadığımız günler oldu. 90 yıllık cumhuriyet 600 yıllık imparatorluk ve 2000 yılı geçkin bir devletin çocuklarıyız. İnşallah büyük devlet olma yolunda Allah bize daha büyük adımlar atmayı nasip eder. Bu yolda hayatını verenlere saygılarımı sevgimi sunuyorum’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, başkan Harun Akın’a gecenin anısına plaket takdim etti. Harun Akın ise iftara katılan şehit ve gazi yakınlarına seccade, Kuran-ı kerim ve bayrak hediye etti.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.