BBP’den Muhammet Tokat’a ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a çeşitli kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından yapılan ziyaretler devam ediyor.Büyük Birlik Partisi Milas İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Başkan...

BBP’den Muhammet Tokat’a ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a çeşitli kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından yapılan ziyaretler devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Milas İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Tokat’ı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Aktay, Milas Belediye Başkanı Tokat’a kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Yeni göreve başladıklarını ve yıkıcı değil yapıcı bir siyaseti benimsediklerini ifade eden Aktay, eleştirel durumlarda bile yapıcı bir tavır takınacaklarını kaydetti. Milas’ta birlik ve beraberliğin sağlanması açısından toplumun her kesimini birlik olmaya davet ettiklerini ve bunu gittikleri her yerde herkese anlatacaklarını ifade eden İlçe Başkanı Aktay,  önemli olanın Milas olması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Aktay, konuşmasının son bölümünde ise suikaste kurban gittiğine inandıklarını belirttiği rahmetli genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin yaşatılması için, cadde, sokak veya park gibi bir alana isminin verilmesini talep etti.

“Başarı için birlik ve beraberlik”

Kendisine yapılan ziyaret için sözlerine teşekkür ederek başlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “adına siyaset denilince insanlar farklı yönlere çekiyorlar ancak ben siyaseti insanlara ulaşma ve hizmet etme aracı olarak görüyorum. Herkesin farklı düşüncesi olabilir. Her partide erdemli ve iyi niyetli arkadaşların görev yapmalarını istiyorum. Bu şekilde başarıyı yakalamak daha kolay oluyor. Genel ve yerel sorunların konuşulması açısından bu tür ziyaretleri önemsiyorum. Seçildiğim günden bu güne kadar geçen süreçte ilçe için birlik ve beraberlik halinde olunması başarıyı yakalamamız için önemli. Görev sürem boyunca herkesi dinlemeye ve fikirlerinden yararlanmaya çalıştım.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini yaşatılması adına yaptığınız teklif için bize yazılı olarak bir müracaatta bulunun ve değerlendirelim. Ancak şunu belirteyim ki adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden dolayı sokakların ve caddelerin isimlerini değiştirmekte sorun yaşıyoruz. Ancak yeni yapılan cadde, sokak veya park gibi alanlara yeni isimler belirlenirken durumu değerlendiririz” dedi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.