BBP Dalaman seçim bürosu açıldı

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Dalaman seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Seçim bürosunun açılışına BBP Muğla İl Başkanı Murat Yalçınkaya, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, BBP Dalaman Belediye...

BBP Dalaman seçim bürosu açıldı

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Dalaman seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Seçim bürosunun açılışına BBP Muğla İl Başkanı Murat Yalçınkaya, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, BBP Dalaman Belediye Başkanı Recep Bozkurt ile çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Akın, hizmet için yola çıktıklarını belirterek, “İşimiz, gücümüz Muğla, sevdamız Muğla diyerek yola çıktık. Hiç bir kapalı kapılar ardında pazarlıklar bulunmadık. Bu şekilde yolumuza devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Ülkemiz malum doğru yönetilmiyor iyiye gitmiyor. Yerel yönetimde keza yine öyle, bunun içinde biz şunu diyoruz; hangi siyasi mensubu görüşü olursanız olun fark etmez, gelin ülkemiz adına sevdamız olan yaşadığımız nefes aldığımız Muğla adına, bir ve beraber olalım, beraber hak ettiğimiz hizmetleri değerleri beraber alalım istiyoruz. Onun içinde Dalaman da Recep Bozkurt kardeşimize desteklerinizi istiyoruz, oylarınızı istiyoruz” dedi.

Sorunların tek başına çözülemeyeceğini kaydeden Akın konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu ülkeyle dertleniyoruz, derdimiz, sorunlarımız, problemlerimiz çok, Dalaman’da da sorunlar çok. Elbette biz bu sorunları tek başımıza çözemeyiz, bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Her zaman oyunuzu kullanırken sizlere gerçek hizmetler sunacak samimiyetine dürüstlüğüne inandığınız kişiler ve şahsiyetleri göz önüne alarak oylarınızı kullanmanızı istiyoruz. O nedenle gelin bir olalım beraber olalım. Muğla adına hizmetleri birlikte belediyecilik anlayışı ile beraber yapalım istiyorum.”diye konuştu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.