BBP Büyükşehir adayını belirledi

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Adayı İl Başkanı Harun Akın oldu. Harun Akın, Büyükşehir Adaylığını düzenlediği basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Adayı İl Başkanı...

BBP Büyükşehir adayını belirledi

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Adayı İl Başkanı Harun Akın oldu. Harun Akın, Büyükşehir Adaylığını düzenlediği basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Büyük Birlik Partisi Muğla Büyükşehir Adayı İl Başkanı Harun Akın oldu. Harun Akın, Büyükşehir Adaylığını düzenlediği basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Şeffaf yönetim anlayışını hâkim kılmak için partisinden Muğla Büyükşehir Adaylığını açıklayan Harun Akın, “Kapımızı, bağrımızı, gönlümüzü Muğla’da yaşayan bütün halkımıza açacağız” dedi.

Muğla için büyük idealleri bulunduğunu kaydeden Harun Akın, “Büyük dava ve gönül adamı Genel Başkanımız, liderimiz, hemşerimiz, canımız, büyük devlet adamı, Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarına Allah'tan rahmet diliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu; hayal ettiği büyük birliği vefatı ile sağlamayı başarmış, bütün siyasi görüşleri, inanç gruplarını, sağcısı solcusu, milliyetçisi, maneviyatçısıyla yediden yetmişe hepimizi birlik ve beraberlik iklimine

sokarak ebediyete intikal etmiştir. Bende bu yoldan hareketle kendimi borçlu hissettiğim Muğlamıza en iyi vermek amacıyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Büyük Birlik Partisi’nden aday olduğumu açıklıyorum. Hemşerilerimiz, çalışma arkadaşlarımız emin olsunlar. Bize inanan bize güvenen insanlarımız emin olsunlar ki; hak için hak yolunda olacağız. Güçlünün değil haklının yanında bulunacağız, vaatlerimizin hepsinin arkasında duracağız. Çalmadan, çaldırmadan, aldanmadan, aldatmadan ve ayrım yapmadan bütün hemşerilerimizin sorunlarını en aza indirme gayreti içerisinde olacağız. Çok çalışacağız, isabetli işler yapacağız, öncelikli işler sırasını iyi takip edeceğiz, israf etmeyeceğiz, eskiden yapılmış iyi ve doğru hizmetleri inkar etmeyeceğiz, yolsuzluklar, haksızlıklar yapılmışsa millet adına hukuk çerçevesinde hesap sormaktan asla çekinmeyeceğiz. Şeffaf yönetim anlayışını hâkim kılacağız, kapımızı, bağrımızı, gönlümüzü Muğla’da yaşayan bütün halkımıza daima açık tutacağız. Ehline danışmadan iş tutmayacağız, bir işi tuttuk mu koparmadan bırakmayacağız. Kendimizi ne size nede şehrimize mahcup olacağımız; yanlış işlerin içine düşmeyeceğiz. Desteklerinizi, önerilerinizi, dualarınızı daima bekliyorum, dedikodulara iltifat etmeyin, bozgunculara fırsat vermeyin, haklarınızı aramayı, hukukunuzu korumayı bilin, güzel düşünüp güzellikler üreterek el birliği, gönül birliği, iş birliği içinde topyekun kalkınma hamlemizi hedefe ulaştıralım” dedi.

Akın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizi ve şehrimizi Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün milli mücadele yıllarımızda inandığı, güvendiği noktaya taşımayı başaralım.

Büyük Birlik Partisi’nin dünyayı, Türkiye’yi ve Türk milletini nasıl gördüğü ve nasıl bir siyaset anlayışıyla hareket ettiği açıktır. İnsan olarak yaratılmanın haysiyet ve şerefini korumak için; ne zulme razı oluruz, ne de zulüm yaparız. Vatanımız, milletimiz, namusumuz, haysiyetimiz ve şerefimiz için en yüksek riskleri göze alırız. Bu riskleri göze alamayan ve hayatını sadece dünyanın zevk ve sefasına kaptıranlarla bırakınız siyaset yapmayı, onlarla bir adım dahi atmayız. İşte bunun için diyorum ki; gelin birlik ve beraberlik içinde büyük Muğla idealimizi gerçekleştirelim, her başarımızda pay sahibi olmanızı bekliyorum. Acılarımızı da sevinçlerimizi de paylaşmayı bilelim. Muğla’yı hak ettiği noktalara taşımanın azmi

inancı ve kararlılığı içinde gün birlik ve beraberlik günüdür diyor ve ülkemizi, milletimizi bu karanlık günlerden aydınlık günlere taşıma adına hepinizi büyük birlik partisi çatısı altında mücadele etmeye davet ediyorum. Artık zamanı gelmiştir Türklerin sadece tavla değil, satrançta oynayabildiğini göstermeliyiz.”

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.