Bayramer görevine başladı

Muğla Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Uzun yıllar Muğla Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak görev yapan Haydar Ökten, Bakanlık Müşaviri olarak ankara’ya atandı. Haydar Ökten’den...

Bayramer görevine başladı

Muğla Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Uzun yıllar Muğla Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak görev yapan Haydar Ökten, Bakanlık Müşaviri olarak ankara’ya atandı. Haydar Ökten’den boşalan il Müdürlüğü görevine ise, Isparta Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde mühendis olarak görev yapan Ahmet Bayramer atandı.

İl Müdürü Bayramer Muğla’daki görevine başladı. Maden Mühendisi olan Bayramer, Isparta’dan önce ise, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel müdürlüğü bünyesinde de görev yaptı.

Bilim bölümünün TÜBİTAK’a ait olduğunu, kendilerinin Muğla’da sanayiyle ilgili görev yapacaklarını ifade eden İl Müdürü Bayramer, “Sanayi biziz. Muğla’da sanayi kısmının mevzuatlarla ilgili piyasa denetimi ve düzenlemesi ile sanayi sicil bizim asli görevlerimiz. Bu görevimizi de Muğla’da en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliği’ne atanan Haydar Ökten ise, Ankara’daki görevine başladı.

Bu haber toplam 173 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.