Bayramda kimse unutulmadı

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni  Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden, Tolga Çandar, Ömer...

Bayramda kimse unutulmadı

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni  Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden, Tolga Çandar, Ömer Süha Aldan, Mehmet Erdoğan, Garnizon Kom. Vekili Binbaşı Erol Ürgüt, Belediye Başkanı Osman Gürün, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Müftü Hasan Başiş, Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, siyasi partilerin başkanları, daire müdürleri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmanın ardından Vali Mustafa Hakan Güvençer ve Eşi Fatma Güvençer, Muğla Millet Vekili Yüksel Özden, Garnizon Kom. Vekili Binbaşı Erol Ürgüt, Belediye Başkanı Osman Gürün ve Eşi Gülsüm Gürün, Aile Sosyal Politikalar Müdürü Ali Akkuzu, Abide Nuri Öncüer Huzurevini, ziyaret ettiler.

Huzurevi ziyaretinde konuşan Vali Mustafa Hakan Güvençer, “Ramazan Bayramı sonrası Allahın bahşettiği bu güzel günde sizleri ziyarete geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Aramızda bulunan değerli misafirlerimiz ile benim ve eşim başta  olmak üzere annelerimiz babalarımız gurbette olup, bu bayram günleri onların ellerini öpmek isterdik, görev gereği buradayız, kabul ederseniz annelerimiz, babalarımız yerine sizleri koyarak ellerinizden öpüyoruz ve sizlerin bayramlarını tebrik ediyoruz. Sağlıkla afiyetle gönül huzuru içerisinde bir sonraki bayrama hep birlikte erişiriz. Biliyorum sizlerinde yaşları çok genç değil, sizlerde ihtiyar sayılmasanız bile, belli bir yaş kademesini almışsınız. Artık bizim yaş grubunda genellikle bayramlar hem bir mutluluk hem de hüzün vesilesi oluyor, ah eski bayramlar diyoruz. İster istemez, ama aslında bayramlar hep aynı yerinde duruyor. Bayramın içinden geçen insanlar değişiyor, eğer biz gerçekten bayramı bayram bilir, kalbimizi bayrama açar, bayrama kalplerimize açabilirsek, bayrama kendi sevgimize katabilirsek, her gördüğümüze yakın arkadaşlarımıza gerçekten yüreğinizden gözlerinizin içi parlayarak, bayramın kutlu olsun kardeşim diyebilirsek, bayram ayı eski bayramlar gibi olur. Tekrar söylüyorum değişen bayramlar değil, değişen insanlar, ama bayramı bayram yapacakta insanlar. Dünya bu her zaman her şey istediğimiz gibi olmuyor. Sizlerde belki farklı bir ortamda, evlerinizde çoluk çocuklarınızla olmayı dilerdiniz”. dedi

Vali Güvençer ve beraberindekiler, Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini, Cezaevini ziyaret ettikten sonra bayramlaşma töreni sona erdi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.