Bayram tatilinde erken doğum sürprizi

Mersin’den bayram tatili için Marmaris ilçesine gelen 7 aylık hamile kadın, erken doğum şüphesi üzerine ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi’ne sevk edildi.Eşi Anıl Okalan (29) ile birlikte Mersin’den tatil Marmaris'teki...

Bayram tatilinde erken doğum sürprizi

Mersin’den bayram tatili için Marmaris ilçesine gelen 7 aylık hamile kadın, erken doğum şüphesi üzerine ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi’ne sevk edildi.

Eşi Anıl Okalan (29) ile birlikte Mersin’den tatil Marmaris'teki yakınlarının yanına gelen 7 aylık hamile Sinem Okalan (27), bayramın ilk günü evde aniden sancılanarak Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar, 7 aylık hamile kadının doğumunu riskli bulup hava ambulansı ile Antalya Akdeniz Üniversitesi’ne sevk edilmesine karar verdi. Hazırlıklar başladı ve Antalya’dan gelen 112 ambulans helikopter piste indi. Hastaneden ambulansla piste getirilen hamile kadın, sedye ile helikoptere alındı. Ambulans helikopter hazırlıkların tamamlanmasının ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitmek üzere havalandı. Bu sırada bazı vatandaşların helikopterin pisten havalanışını meraklı gözlerle izleyip cep telefonuna kaydettiği gözlendi.

Baba adayı Anıl Okalan, “Bayramı geçirmek üzere akrabama gelmiştik. Bebek 7 aylık olduğu için doğum aklımıza bile gelmedi. Bizim için sürpriz oldu” dedi.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.