Bayraktar’a teşekkür

Muğlaspor, yıllardır kulübe maddi ve manevi destekte bulunan iş insanı Engin Bayraktar’a plaketle teşekkür etti.Spor ServisiMuğlaspor yönetimince, kulübe maddi manevi destekleriyle tanınan ve dönem dönem yönetim kurullarında...

Bayraktar’a teşekkür

Muğlaspor, yıllardır kulübe maddi ve manevi destekte bulunan iş insanı Engin Bayraktar’a plaketle teşekkür etti.

Spor Servisi

Muğlaspor yönetimince, kulübe maddi manevi destekleriyle tanınan ve dönem dönem yönetim kurullarında da görev yapan iş insanı Engin Bayraktar’a teşekkür plaketi takdim edildi. Aynı zamanda Bayraktar’a yönetim kurulu adına teşekkür plaketi ve adının yazılı olduğu formayı Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz takdim etti.

Muğlaspor Kulübü destekçisine sosyal medya üzerinden de teşekkür etti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Yıllardır takımımıza maddi manevi büyük destek veren eski yönetim kurulu üyemiz ve İstanbul'daki temsilcimiz iş insanı Engin Bayraktar’a kulübümüz yönetim kurulu tarafından hazırlanan teşekkür plaketi ve adı yazılı forması Kulüp Başkanımız Erol Kapiz tarafından takdim edildi.”

Muğlaspor’un bir parçası olduğuna inandığını dile getiren Engin Bayraktar, “Bir parçası olduğuna inandığım Muğla ve Muğlaspor için elimden gelen maddi ve manevi tüm desteğe bundan sonra da vereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Muğlaspor’u en iyi yerlerde görmek en büyük isteklerimden biri. Plaket için Muğlaspor yönetimine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.