Baykal başarı belgesi ile uğurlandı

Yatağan Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Mustafa Baykal'ın Manisa'ya tayininin çıkmasının ardından, Mustafa Baykal'ın eğitim alanındaki planlı çalışmalarına dikkat çeken Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan...

Baykal başarı belgesi ile uğurlandı

Yatağan Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Mustafa Baykal'ın Manisa'ya tayininin çıkmasının ardından, Mustafa Baykal'ın eğitim alanındaki planlı çalışmalarına dikkat çeken Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Mustafa Baykal'ı başarı belgesiyle ödüllendirdi. 

2011 yılı Temmuz ayında Yatağan Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak göreve başlayan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz'ın Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atanmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten getirilen Mustafa Baykal, Salı günü Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in tekrar konuğu oldu.

Mustafa Baykal'ın Yatağan Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmesine rağmen önemli çalışmalara imza attığını belirten Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven; “Öncelikle Mustafa Baykal'a Yatağan eğitimine yaptığı katkı nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendisi geride kalan sürede önemli projelere imza attı. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün asıl görevi olan eğitim konusuna gerekli özeni gösteren ve bu alanda gereken girişimlerde bulunan Mustafa Baykal bir teşekkürü hak ediyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretle vedasını gerçekleştirmişti ancak Yatağan Kaymakamlığı olarak kendisini başarı belgesiyle ödüllendirmek istedik.Kendisinin Yatağan'da olduğu gibi yeni görevinde ve görev yerinde de önemli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” diyerek, Mustafa Baykal adına düzenlenen başarı belgesini takdim etti.

Mustafa Baykal ise Yatağan'dan ayrılmanın kendisi için kolay olmayacağını belirterek; “Yatağan'da eğitim kalitesini yukarı çekmek amacıyla bir takım projelere imza attık. Bu çalışmalarımız sırasında sayın Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven desteklerini esirgemediği gibi sergilediği tavırla özgüvenimizi de artırdı. Bu özgüvenle daha rahat çalışma imkanı bulduğumuzu belirtmek istiyorum. Yatağan'da kaliteyi yukarı çekmek için yapılabilecek önemli çalışmalar var. Biz bu amaçla bir şablon oluşturduk. Yatağan'ın yeni Milli Eğitim Müdürü'nün de gereken çalışmaları yapacağına inancımız tam. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Sayın Kaymakamımıza da hem bizlere verdiği destek hem de bana layık gördüğü başarı belgesi nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.