Bayır Belediyesi’nin eğitime desteği sürüyor

Bayır Belediyesi’nin öğrencilere burs desteği bu yıl da devam ediyor. Bayır Lisesinden mezun olan, Bayırlı olup da diğer okullardan üniversiteler kazanan 22 öğrenciye Bayır Belediyesi tarafından 200’er TL katkı sağlandı.Eğitime...

Bayır Belediyesi’nin eğitime desteği sürüyor

Bayır Belediyesi’nin öğrencilere burs desteği bu yıl da devam ediyor. Bayır Lisesinden mezun olan, Bayırlı olup da diğer okullardan üniversiteler kazanan 22 öğrenciye Bayır Belediyesi tarafından 200’er TL katkı sağlandı.

Eğitime ve öğrencilere desteklerinin bundan sonraki yıllarda da imkanlar ölçüsünde devam edeceğini belirten Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban,  “ Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime destek veriyoruz. İmkanlarımızın ölçüsünde bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim yılı başında da orta öğretim yanında üniversiteleri kazanan Bayırlı çocuklarımıza katkı sağladık.

Öte yandan Okul Aile Birliğimiz ile birlikte hareket ederek okulumuzdaki Bayrak Direğini yeniledik, okul bahçemizin düzenlemesini yaptık, Atatürk Büstü yaptırdık. Bu çalışmalarda katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımız, Okul Aile Birliğimiz, Belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile öğrencilerimize de eğitim hayatlarından başarılar dilerim”dedi.

Bu haber toplam 300 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.