Bayan Muhtar seçmenlerine lokma dağıttı

Muğla’nın turistik Marmaris ilçesinin Siteler Mahalle muhtarlığını rakiplerine fark atarak tekrar kazanan ve halk arasında ‘Hükümet Kadın’ lakabı takılan Gülizar Pekpak, seçmenlerine lokma dağıtarak teşekkür etti.Marmaris’in...

Bayan Muhtar seçmenlerine lokma dağıttı

Muğla’nın turistik Marmaris ilçesinin Siteler Mahalle muhtarlığını rakiplerine fark atarak tekrar kazanan ve halk arasında ‘Hükümet Kadın’ lakabı takılan Gülizar Pekpak, seçmenlerine lokma dağıtarak teşekkür etti.

Marmaris’in en renkli muhtarlarından birisi olan ve yerel seçimlerde ikinci defa muhtar seçilen bayan muhtar Pekpak, kendisine oy versin vermesin herkesin gönlünü alıyor. Muhtar Gülizar Pekpak Siteler mahalle muhtarlığının önünde seçmenine lokma döktürerek teşekkür etti. Marmaris’in tek başı kapalı muhtarı olma özelliğini de taşıyan Gülizar Pekpak, aynı zamanda da Atatürk sevdalısı. Her kesimden insanın sevgisini kazanan hükümet kadın lakaplı Gülizar Pekpak, “Bana oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etmek için lokma döktürmeye karar verdim. İnsanlar arasında ayrımcılık yapmadan hizmet için kapımız herkese açık” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.