Başoğlu: Adalet önünde hesaplaşacağız

Fethiye Belediyesi'nde bazı usulsüzlüklerin bulunduğu iddiası ile belediye içerisinden bazı kurum ve kişilere gönderildiği öne sürülen 20 sayfalık dilekçe tartışmaları devam ediyor.Dilekçe de adı geçen kişiler, Fethiyespor...

Başoğlu: Adalet önünde hesaplaşacağız

Fethiye Belediyesi'nde bazı usulsüzlüklerin bulunduğu iddiası ile belediye içerisinden bazı kurum ve kişilere gönderildiği öne sürülen 20 sayfalık dilekçe tartışmaları devam ediyor.

Dilekçe de adı geçen kişiler, Fethiyespor tesislerinde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Fethiyespor Tesisleri’nde yapılan basın toplantısında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Ahmet Korkmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Taraftarlar Derneği üyeleri hazır bulundu.

Yapılan açıklamada iddiaların kabul edilmediği belirtilirken İsmail Başoğlu, bu kişilerle adalet önünde hesaplaşacaklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşları adına bir açıklama yapan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, “Fethiye’de bir haftadır içinde iftira furyasının yer aldığı bir belge dolaşıyor. Önde Fethiye Belediye Başkanı’nın ismi geçen, içeriğinde tüm sivil toplum kuruluşları, resmi kurumlar ve hatta adalet mensuplarının suçlandığı belgenin yayınladığı kaynak belli oldu. Fakat bu sonradan yok edildi. Bu yazıda Fethiye’de suçlanmayan insan kalmadı. İspat edilen suçlar varsa bu şekilde değil, adalete ulaştırılarak bu suçları işlediğimizi belirten kahraman arkadaşlarımızı görmek isterdik” dedi.

Başoğlu, “Uydurma bir iddianın arkasına sığınarak, çok büyük delil buluşmacasına sevinen kişiler; çok büyük bir iftiraya önderlik yapıyorlar. Fethiye Belediyesi’nden esnaflar ve STK’lar olarak çok büyük destek gördük. Bu nedenle hukuki mücadelemizi başlatmış bulunuyoruz. Hiçbir şekilde bağış almadan, kendi yağımızla kavrulan başarılı Esnaf Hastanemizin adına atılan iftirayı kabul etmemiz mümkün değil. Atılan bu iftiralar bizi büyütmüştür daha da büyütecektir. İş adamlarımıza ve Fethiyespor’a da atılan bu iftiralar bizi durdurmayacak, daha da ileriye götürecektir. Bu kişiler yanlış ata oynadılar. Biz bu arkadaşlarla mahkeme salonlarında hesaplaşmaya hazırız” diye konuştu.

“Şu zamana kadar hiçbir kişisel farklılığı ön plana çıkarmadık” diyen Başoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Fethiye’nin ve halkımızın bir adım daha öne gitmesi için çalışan kuruluşların temsilcisiyiz. Bundan sonra da aynı çizgide devam edeceğiz. Bu çirkin ve kabul edilemez iftiraların onlara hiçbir fayda sağlamayacağını kamuoyu ile paylaşmak istiyorum”

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.