Basketbolda Ormanspor fırtınası

Muğla’nın tek basketbol takımı olan Muğla Ormanspor Kulübü Basketbol takımı Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Ufak sponsorların desteği ile çalışmalarını hızla sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 3.Lige yükselen takım buna...

Basketbolda Ormanspor fırtınası

Muğla’nın tek basketbol takımı olan Muğla Ormanspor Kulübü Basketbol takımı Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Ufak sponsorların desteği ile çalışmalarını hızla sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 3.Lige yükselen takım buna rağmen alt yapılara da son derece önem veriyor. Yıldız ve Genç takımlarda da iddialı çalışmalar yürüten Yeşil Mavili Basketbol’un efeleri, bu sene yaptıkları maliyeti az ama başarılı transferlerle de 2.lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu senenin başında Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım’ın desteği ile ülkemizi Londra Olimpiyatlarında temsil eden A Milli Takımın Coachlarından Ömer Petorak ile anlaştıklarını belirten Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Genel Koordinatörü Vedat Dikici; hedeflerinin kendi ayakları üstünde duran başarılı ve uzun soluklu bir takım olduğunu söyledi. Orman yangınları öncesi önleyici tedbirler bakımından Halkla İlişkilerin ve gençlerin eğitiminin son derece önemli olduğunu belirten Dikici, “Sporun bunun en güzel yollarından birisi biz hem Muğla gençlerine hizmet ediyor hemde bu görevimizi başarı ile yerine getiriyoruz.Bu sen önemli bir hoca ile anlaştık, maddi olarak olmasa da iyi bir araştırma ile önemli transferler yaptık bu sene 2. Lig yolunda önemli yol kat edeceğimize inanıyorum.Bununla beraber hala ciddi bri sponsorumuz yok, bölgenin tek basketbol Takımı olarak Bodrum,Marmaris, Fethiye ayırım yapmadan firmalarımızın, kişi kurum ve kuruluşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Forma ve İsim sponsoru bulunmayan Muğla Bölgesinin tek Basketbol takımı olan Ormanspor bu konuda destek bekliyor. Ormanspor Lig’de ilk maçını 3 Kasım’da  Tire Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.