Başkanlar vatandaşla çadırda buluştular

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri Menteşe Belediyesi tarafından kurulan İftar Çadırı’nda vatandaşlara bir araya gelerek...

Başkanlar vatandaşla çadırda buluştular

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri Menteşe Belediyesi tarafından kurulan İftar Çadırı’nda vatandaşlara bir araya gelerek iftarlarını birlikte açtılar.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver, Murat Gökalp ile Menteşe Belediyesi Meclis Üyeleri iftar çadırında vatandaşlar ile bir araya geldi.  İftar saatine yakın çadıra gelen Belediye Başkanları, çadırda vatandaşlar ile tek tek selamlaştı.

Menteşe Belediyesi tarafından eski garaj alanına kurulan iftar çadırını ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çadırda vatandaşlar ile bir araya geldi. İftar çadırında vatandaşlar ile birlikte yemek yiyen Başkan Gümüş, “Vatandaşlarımızın Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün Ramazan ayının ilk iftarında vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız iftarını burada yapabilirler. Her gün bir Hayırseverimizin sağladığı erzakla belediyemiz aş evinde hazırlanan yemekler, çadıra götürülüyor. İhtiyaç sahipleri ile birlikte toplam 1500 kişiye yemek veriyoruz” dedi.

Ramazan Eğlenceleri Başladı

Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan eğlenceleri eski garaj alanında başladı. Ramazan eğlencesini Başkan Gümüş eşi Sevilay Gümüş ve beraberindeki Başkan Yardımcıları ile Meclis Üyeleri birlikte izledi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Ramazan ayı boyunca çeşitli ramazan eğlenceleri düzenleneceğini belirterek, “Ramazan eğlencelerimiz eski garaj alanında başladı. Bu etkinliklerimiz sadece İlçe merkezinde sınırlı kalmayacak. İlçemize bağlı mahallerimize taşıyıp, Ramazan Ayı boyunca bu belirlediğimiz yerlerde de etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinliğinde Hacivat-Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Semazen, Osmanlı Macunu, Ateş Dansları ve Çocuk Oyunları büyük beğeni topladı. Ailelerin de beğenerek izlediği Ramazan eğlenceleri Menteşe’de çeşitli noktalarda yapılacak.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.