Başkanlar, Muhtarlar ile biraraya geldi

30 Mart Yerel Seçimleri sonrası Menteşe Belediyesine bağlı Muhtarlar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezindeki toplantıda...

Başkanlar, Muhtarlar ile biraraya geldi

30 Mart Yerel Seçimleri sonrası Menteşe Belediyesine bağlı Muhtarlar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezindeki toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş büyükşehir yasası hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Toplantıda muhtarları yeni büyükşehir yasası hakkında bilgilendiren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşe ilçemize bağlı 48 mahallemiz bulunmakta. Bu mahallelerimizin sorunları ile yakından ilgilenip bu sorunları birlikte çözeceğiz. Bu anlamda Mahalle muhtarlarımız ile devamlı olarak iletişim halinde olacağız” dedi.

Toplantıda Menteşe Belediyesi ile birlikte çalışılacağını belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Mahallelerimizde Büyükşehir’i ilgilendiren konularda biz, Menteşe’yi ilgilendiren konularda Menteşe Belediyesi ilgilenecek. Birlikte ortak hareket edip, sorunları hep birlikte çözeceğiz. Bununla ilgili sizlere gerekli irtibat telefonları verilerek, daha iyi bir iletişim sağlanacak. Zaten böyle bir çalışma Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’ünde projelerinde var” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.