Başkandan Kaymakama ziyaret

Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Yatağan Kaymakamlığı’na yeni atanan Mustafa Serin’i makamında ziyaret etti.İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle İngiltere’ye giden Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan...

Başkandan Kaymakama ziyaret

Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Yatağan Kaymakamlığı’na yeni atanan Mustafa Serin’i makamında ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle İngiltere’ye giden Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’den sonra bu göreve vekaleten atanan Mustafa Serin’e hoş geldin ziyaretleri sürüyor. Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’tan sonra Kaymakam Serin’in konuğu Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar oldu.

Ziyaret hakkında konuşan Gürpınar; “Yatağan Kaymakamlığı görevine yeni atanan Mustafa Serin’e hem hayırlı olsun hem de hoş geldin ziyaretinde bulundum. Bu ziyaret sırasında ayrıca İl Özel İdaresi ve Yatağan Kaymakamlığı ile ortaklaşa gerçekleştirebileceğimiz çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundum. Yeni Kaymakamımız Mustafa Serin ile çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum ve yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yeni Kaymakam Mustafa Serin ise; “İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar’a, gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. İl Özel İdaresi ile gerçekleştireceğimiz değerlendirme sonucunda Yatağanımız için güzel şeyleri hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.