Başkandan genç girişimciye destek

Ülkü Arslan tarafından kurulan Sezgin Sigorta Acentesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş tarafından açılarak hizmete girdi. Uzun yıllar İzmir’de görev aldıktan sonra memleketi Muğla’ya dönmeye karar...

Başkandan genç girişimciye destek

Ülkü Arslan tarafından kurulan Sezgin Sigorta Acentesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş tarafından açılarak hizmete girdi. Uzun yıllar İzmir’de görev aldıktan sonra memleketi Muğla’ya dönmeye karar veren Ülkü Arslan’ın sahibi olduğu Sezgin Sigorta Acentası’nın açılışına Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Levent Özkan, Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf kayacık ile Ülkü Arslan’ın yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

İşyerinin açılışında konuşan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, oda olarak genç girişimcilere önem verdiklerini belirterek, “Bugünde Muğlalı genç arkadaşımızın işyerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Kendisini başarısından dolayı kutluyorum. Oda olarak biz her zaman genç girişimcilerimize önem veriyoruz. Genç girişimcilerimizin başarısı bizi her zaman mutlu ediyor” dedi.

Sezgin Sigorta Acentesi sahibi Ülkü Arslan ise, “Bir süredir İzmir’de çalışmalarıma devam ediyordum. Annemin Muğla’da yalnız kalmaması için çalışmalarıma bundan sonra memleketime devam etmeye karar verdim. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Sezgin Sigorta Acentesi’nin açılışını Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.