BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Taşeron firmalarda çalışan sendika üyesi işçilerden sonra Yatağan Termik Santralinde çalışan Özel Güvenlik personeli kıdem tazminatlarının ödenmesi konusundaki gayretleri nedeniyle Şube Başkanı Fatih Erçelik’i Şubede...

BAŞKANA  TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Taşeron firmalarda çalışan sendika üyesi işçilerden sonra Yatağan Termik Santralinde çalışan Özel Güvenlik personeli kıdem tazminatlarının ödenmesi konusundaki gayretleri nedeniyle Şube Başkanı Fatih Erçelik’i Şubede ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Teşekkür ziyaretine gelenler ‘’Sizlerin kıdem tazminatı almanız çok zor denilen bir ortamda Fatih Başkan’ın yoğun çabalarıyla belli bir noktaya gelindi ve nihayetinde hakkımız olan tazminatlarımızı almış bulunuyoruz. Bugün kıdem tazminatlarımızı aldıysak bunu Fatih Başkana borçlu olduğumuzu çok iyi biliyoruz..Bu nedenle tüm arkadaşlar adına Fatih Başkana ve Yönetimine teşekkür etmek için geldik .’’diye konuştular.

Tes-İş Sendikası YatağanŞube Başkanı Fatih Erçelik de,’’Sendikamız üyesi olsun veya olmasın, hangi serviste çalışırsa çalışsın, bu Santrallerde çalışan herkesin enerji üretimine katkısı olduğunu düşünüyoruz. Enerji toplumsal bir emeğin ürünüdür.Bu nedenle yaptığı işe bakılmaksızın tüm çalışanların yasalardan kaynaklanan haklarını korumak sendika olarak bizlerin görevidir.

Şimdiye kadar hiç kimseyi ayırmadan, ayrım yapmadan bize iletilen her sorunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya,çözmeye çalıştık,bundan sonrada aynı duruşumuz devam edecektir.

Ben Güvenlik servisinde çalışan arkadaşlarımıza bu ziyaretlerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.