Başkana şampiyonluk sözü verdi

Milli Judocu Tayfun Tuna Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek Şampiyonluk sözü verdi.Türkiye Şampiyonu olan,Milli Takımlar kampına katılan...

Başkana şampiyonluk sözü verdi

Milli Judocu Tayfun Tuna Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek Şampiyonluk sözü verdi.

  1. Türkiye Şampiyonu olan,Milli Takımlar kampına katılan ,Ferdide yılın sporcusu seçilen ve geçirdiği ağır sakatlığın ardından Ankara’da düzenlenen Mastırlar judo şampiyonasında 3. Olan Tayfun Tuna şimdide Nisan ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

Şampiyona öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden Tuna çalışmaları ve şampiyona hakkında bilgi aktardı.

Tuna ;”Nisan ayında Ankara’da düzenlenecek şampiyonada şampiyonluğu garanti ediyorum. Yine Haziranda düzenlenecek Avrupa şampiyonası içinde elimden geleni yapıp derece almak istiyorum.” dedi. Tuna ayrıca Milas Belediyespor  bünyesinde açılacak olan Judo branşı içinde gönüllü hocalık yapmak istediğini ifade etti.

Ziyaret için  teşekkür eden Başkan Tokat  Milas Belediyespor bünyesine judo branşının da kazandırılması için çalışmaların başladığını aktararak ,katılacağı şampiyonalar içinde Tuna’ya başarılar diledi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.