Başkan Yusuf Çaylı tahliye oldu

Trafik kazası sonucu iki kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan Karaçulha Belediye Başkanı ve Fethiye Belediye Başkan aday adayı Yusuf Çaylı tahliye oldu. Çaylı, tahliye olurken göz yaşlarını tutamadı.Makam...

Başkan Yusuf Çaylı tahliye oldu

Trafik kazası sonucu iki kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan Karaçulha Belediye Başkanı ve Fethiye Belediye Başkan aday adayı Yusuf Çaylı tahliye oldu. Çaylı, tahliye olurken göz yaşlarını tutamadı.

Makam aracıyla yaşlı bir çifte çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine konulan Karaçulha Belediye Başkanı ve Fethiye Belediye Başkan aday adayı Yusuf Çaylı tahliye oldu. Cezaevi çıkışında eşi ile karşılaşınca gözyaşlarını tutamayan Başkan Yusuf Çaylı, yaklaşık bin kişi tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Yusuf Çaylı'nın Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada tahliye kararı çıkınca belde sakinleriyle sevenleri büyük sevinç yaşadı. Saat 12.30'dan itibaren cezaevi önünde toplanan yaklaşık bin kişilik grup, iki saat boyunca Başkan’ın cezaevinden çıkışını bekledi. Grup arasında Ak Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Hüsrev San, CHP’li Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Ak Partili Çiftlik Belediye Başkanı Halil Doğan da yer aldı. Saat 15.00’da cezaevinden çıkan Çaylı’yı grup alkışlar eşliğinde karşıladı.

EŞİYLE GÖZ GÖZE GELİNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Eşi Şerife Çaylı'yla karşılaştığı an gözyaşlarını tutamayan Yusuf Çaylı eşine sarılıp ağladı. Bu sırada "Yarının ne olacağı belli değil" diyen Yusuf Çaylı’ya eşi çok sevdiği “Yörük yağlığını” boynuna takıp tesbihini verdi.

Elim bir kazadan dolayı 36-37 gündür cezaevinde olduğunu söyleyen Yusuf Çaylı, şöyle konuştu: “Böyle bir kaza olsun istemezdim. Vefat edenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu kaza nedeniyle tüm Fethiye ve Karaçulhalılar üzüldü. Halkımın aşkıyla dolu bir belediye başkanıyım. Siyasi çalışmalara birkaç gün içinde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kaderimde bu kaza varmış. Kazada ben de ölebilirdim. Çok arayan oldu, teşekkür ediyorum."

Bu haber toplam 168 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.