BAŞKAN TOKAT FESLEĞEN MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet yangın felaketi yaşayan Fesleğen Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.Yangın sonrası yaraların sarılması adına yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında...

BAŞKAN TOKAT FESLEĞEN MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet yangın felaketi yaşayan Fesleğen Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Yangın sonrası yaraların sarılması adına yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Tokat, Fesleğenli vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyerek, planlamalar doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Gerçekleşen toplantıya CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Milas Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, birim müdürleri, Belediye meclis üyeleri ve Fesleğen Mahalle Muhtarı Erkan Kaba katıldı.

MİLAS’IN HER NOKTASINA ULAŞMA GAYRETİNDEYİZ

Mahalle buluşmasında bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “ Bizleri mahallenizde ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Öncelikle ifade etmem gereken şey şu, biz yerel yöneticiler olarak sizlere hizmet etme yükümlülüğünde olan insanlarız. Bu yükümlülük çerçevesinde Milas’ın her noktasına ulaşma gayretindeyiz. Kırsalı en geniş ilçelerden biri olmamızdan dolayı belediyemizin imkanlarıyla her yere en iyi şekilde ulaşmak durumundayız. Sorunları tespit ederek, planlamalar doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Yaralarımızı hep beraber saracağız.

HERKESİN DERDİNE MERHEM OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bu bölgenin bir ferdi olarak bu bölgenin bir evladı olarak sizlere, buradaki mahallelerimize bakışımız her zaman farklı olmuştur. Herkesin mutlaka ihtiyaçları var, talepleri var. Bunları hemen gerçekleştirmek mümkün değil ama yapma kararlılığında olmak, yapmak niyetinde olmak, işin en önemli noktasıdır. Bu bölgeleri tanıyan bir kardeşiniz olarak, herkesin derdine merhem olmaya çalışıyoruz. Birbirimize her noktada sahip çıkmak zorundayız. Sizler yangın mağduru köylerimizden birisiniz. Belediyeler olarak bizler, gönüllü kuruluşlar, hayırseverler yaraları sarmak için yardımcı olmak isteyen çok insan var. Bize yardım etmeye çalışan herkese şükran borçluyuz. Bu bölgeye yardımcı olabilmek için yaraları sarmak için hepimiz seferber olmuş durumdayız. Belediyelerimizin bütçelerinin önemli bir kısmını bu iş için ayırdık. Herkes bu bölgedeki yaraları sarmak için uğraşıyor” dedi.

Başkan Tokat’ın konuşmasının ardından mahalle sakinleri söz alarak, istek ve taleplerini ilettiler. Belediyenin ilgili birim müdürleri de sorunların çözümü adına notlar alarak, eksikliklerin çözümü adına çalışmaların gerçekleştirileceğini ifade ettiler.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.