Başkan Saatcı Üzümlü’de

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her hafta gittiği Üzümlü Beldesi’nde mesaisini sürdürdü. Üzümlü sakinleriyle bir araya gelen Başkan Saatcı, Fethiye Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Belediye Göcek...

Başkan Saatcı Üzümlü’de

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her hafta gittiği Üzümlü Beldesi’nde mesaisini sürdürdü. Üzümlü sakinleriyle bir araya gelen Başkan Saatcı, Fethiye Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Belediye Göcek Sağlık Kabini ve Dastarhane’ye ziyarette bulundu. Fethiye Belediyesi ayrıca Koru Köyü’ndeki sosyal tesisi çalışmalarını son noktaya getirdi. Koru’nun yıllardır böyle bir hizmet görmediğini ifade eden Muhtar Göztepe, “Koru yapılan bu hizmetleri unutmaz” dedi.

Sağlık Kabini hizmete girdi

Yeşilüzümlü’ye sağlık kabini yapılmasında dolayı Üzümlü sakinleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Saatcı, kendisine gerçekleşen ziyaretlerde bölgeyle ilgili istek ve şikâyetleri dinledi. Vatandaşlarla yapılan sohbet sonrası, Başkan Behçet Saatcı, faaliyete geçen Göcek Sağlık Kabini ve Dastarhane’ye giderek çalışmaları yerinde inceledi.

“Koru yapılan bu hizmetleri unutmaz”

Öte yandan Fethiye Belediyesi Koru Köyü’nde yaptığı sosyal tesis projesini son noktaya getirdi. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Koru Köyü Muhtarı Nurettin Göztepe, “Ölmeyi yüz tutmuş bu eseri tekrar hayata geçirdiler. Köy halkımızdan böyle bir istek vardı. Yapılmayacak diyenler vardı. Ama Fethiye Belediyesi yine sürpriz yaparak bizleri şaşırttı. Köyümüzde sosyal tesis ve lavabonun tadilatı bitmek üzere. Parkelerimiz döşendi. Emeği geçen başta Behçet Saatcı başkanımız olmak üzere tüm personeli kutluyorum.Köyümüz yıllardan beri böyle bir hizmet görmemiştir.Koru yapılan bu hizmetleri unutmaz” diye konuştu.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.