Başkan Öztürk’ten teşekkür

Pazar günü oynanan Nazilli Belediyspor maçın 2 oyuncu arasında yaşanan tartışmayla ilgili Başkan İsmail Öztürk kısa bir değerlendirmede bulundu. Başkan Öztürk yaşananlar sonrasında taraftarımızın sağduyulu yaklaşımından...

Başkan Öztürk’ten teşekkür

Pazar günü oynanan Nazilli Belediyspor maçın 2 oyuncu arasında yaşanan tartışmayla ilgili Başkan İsmail Öztürk kısa bir değerlendirmede bulundu. Başkan Öztürk yaşananlar sonrasında taraftarımızın sağduyulu yaklaşımından dolayı memnuniyetini dile getirirken oyunculara da gerekli görüşmenin yapıldığını belirtti.

Maçın son kısımlarında Ekrem sarıçam ve Hasan Ahmet Sari arasında paslaşma dolayısıyla kısa süreli bir tartışma yaşanmış ve tribünler ilk olarak buna tepki göstermişti. Maç sonrasında ise Başkan İsmail Öztürk tartışmaya konu olan oyuncularla birlikte tribünlere tek tek giderek olayı anlatmış ve oyuncular da taraftarlarımızdan özür dilemişlerdi.

Pazartesi günü de ortak bir basın açıklaması yaparak Fethiyespor camiasında özür dilediklerini ve aralarında herhangi bir sorun olmadığını vurgulayan Ekrem Sarıçam ile Hasan Ahmet Sari, Fethiyespor’un başarısı için mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulamışlardı.

Başkan İsmail Öztürk yaptığı değerlendirmede Fethiyespor taraftarına teşekkür ederek “Oyuncularımızın maçın atmosferi ile ortaya koymuş oldukları tutum sonrasında taraftarımızın tepkisi ve sonrasındaki affedici babacan tavırlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ortaya konan bu tutum Fethiyespor taraftarımızın büyüklüğünü bir kez daha ortaya koymuştur. Sıkıntılı süreci aşarken herkesin göstermiş olduğu sağduyudan dolayı ben bir kez daha Büyük Fethiyespor Taraftarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yaşanan olayla ilgili olarak da oyunculara ceza verildiğini belirten Başkan İsmail Öztürk “Yapmış olduğumuz işte ödüllendirme olduğu gibi cezalandırma da var. Biz bu sorumluluk ve bilinçle hareket ediyoruz. Bu çerçevede görüntü itibariyle çok hoş olmayan bir olaya meydan veren 2 oyuncumuza da 10’ar bin TL para cezası veriyoruz. Tabi zaman içinde bu cezayı geri aldırmakta bu oyuncularımızın elinde” dedi.

Başkan İsmail Öztürk açıklamasının son kısmında da “Hafta içinde yaşanan gerginlikler sonrasında oyuncularımız sahada ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydular. Taraftarımız Hiçbir provokasyona alet olmadan örnek duruşunu bu önemli maçta da sürdürdü ve takımına sahip çıktı. Bu uzun maratonda taraftarımızın desteğini artarak devam edeceğinden kuşkum yok. Ben samimi duyguları ile bizi destekleyen ve yanımızda olana Fethiyespor taraftarına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.