Başkan Kocadon’dan Onbaşı ailesi’ne sürpriz

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Mumcular Beldesi’ne bağlı Güvercinlik’te yaşayan engelli vatandaş Nedim Onbaşı'ya akülü ve arkası römorklu engelli aracı hediye etti.Bodrum Belediyesi...

Başkan Kocadon’dan Onbaşı ailesi’ne sürpriz

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Mumcular Beldesi’ne bağlı Güvercinlik’te yaşayan engelli vatandaş Nedim Onbaşı'ya akülü ve arkası römorklu engelli aracı hediye etti.

Bodrum Belediyesi birçok alanda olduğu gibi engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Mumcular Beldesi’ne bağlı Güvercinlik’te yaşayan engelli vatandaş Nedim Onbaşı'ya akülü ve arkası römorklu engelli aracı hediye etti. Bir bacağında protez bulunan Nedim Onbaşı’nın eşi sevinçten Başkan Mehmet Kocadon’a sarılarak ağladı ve şunları söyledi: “Pazar alışverişimizi, market alışverişimizi, odunumuzu artık daha rahat taşıyacağız. Benim bu tarz işleri görmem artık zor oluyordu ve eşim de araçsız yapamıyordu. Allah razı olsun sizden, sayenizde bu ihtiyacımız karşılandı. Hep destekçimiz oldunuz, hiç yalnız bırakmadınız bizi, sizi çok seviyoruz’’ dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Nedim Onbaşı'nın ve eşinin bu sevincine ortak olurken oldukça duygusal anlar yaşandı. Başkan Kocadon şunları ifade etti; “Engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımız sürüyor. Engelli vatandaşlarımız bundan böyle gerek özel, gerekse kentimizi ilgilendiren her konuda Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü arayarak sıkıntılarını iletebilirler. Bodrum Belediyesi olarak her türlü sıkıntılarına çözüm yaratmaya çalışacağız. Engelsiz bir Bodrum yaratmak için boş durmuyoruz. Görme engelli vatandaşlarımız için kaldırımlarımıza sarı şeritleri döşedik, bazı noktalardan şikayet aldık, gidereceğiz. Bedensel engelli vatandaşlarımız için kaldırımlarımız genişlettik, şehiriçi ulaşımda minibüslerimizi tekerlekli sandalyelere uygun hale getirdik. Ama bu yetmiyor. Tüm vatandaşlarımızdan engelli vatandaşlarımızın kullanacağı yollara daha dikkat etmelerini rica ediyorum, lütfen araçlarınızı, motorlarınızı bırakırken bu konuya özen göstersinler” şeklinde konuştu.

Başkan Mehmet Kocadon konuşmasının ardından aracın anahtarlarını kendilerine vererek en kısa zamanda evlerinde de kendilerini ziyaret edeceğini aktardı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.