BAŞKAN KOCADON: "DOĞAMIZA GÖZ KULAK OLALIM"

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrum Yarımadası ve çevresinde meydana gelen yangınlar hakkında açıklamalarda bulundu. Kocadon, "Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde kalmaya devam edelim ve doğamıza göz...

BAŞKAN KOCADON: "DOĞAMIZA GÖZ KULAK OLALIM"

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrum Yarımadası ve çevresinde meydana gelen yangınlar hakkında açıklamalarda bulundu. Kocadon, "Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde kalmaya devam edelim ve doğamıza göz kulak olalım" dedi.

Yangında evleri zarar gören vatandaşlara konaklama imkanı sağlayan üyelerine teşekkür eden Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrum Yarımadası ve çevresinde meydana gelen yangınlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocadon açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Üyelerimiz, çok sevgili Bodrumlular ve kalbi Bodrumla atanlar; Bodrum Yarımadası ve çevresinde çıkan yangınları Bodrum Ticaret Odası olarak gerek eksik ihtiyaçların tamamlanması gerekse kurum aracılığı ile sağlanabilecek iletişim konularının çözümlenmesi anlamında yakından takip içerisindeyiz. Acil çözüm önerileri için Bakanlıklar, TOBB ve ilgili kurumlar nezdinde görüşmelerimiz sürmektedir. Bodrum Belediyesi Kriz Masası ile yangın bölgelerine ihtiyaçların tedariki için de irtibat halindeyiz, eksiklerin tamamlanması konusunda Odamız katkı vermeye devam etmektedir. Yangından zarar gören halkımıza konaklama imkanı sağlayan otelci üyelerimize müteşekkiriz. Bu kapsamda gerek yangınlardan zarar gören üyelerimizin desteklenmesi gerekse Bodrumumuzun nadide peyzajının yeniden yeşermesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bodrum zor günleri yine yardımlaşma ve dayanışma ile aşacaktır. Lütfen bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde kalmaya devam edelim ve doğamıza göz kulak olalım. Son olarak yangın sahalarında canı pahasına çalışmalar yürüten tüm ekiplere ve halkımıza en içten teşekkürlerimi sunarım."

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.