Başkan Işık’a Atatürk Anıtı teşekkürü

Yatağan Anadolu Lisesi'ne bir süre önce yaptırılan Atatürk Anıtı'na yaptığı katkılar nedeniyle Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık'a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Baykal minnetini plaketle...

Başkan Işık’a Atatürk Anıtı teşekkürü

Yatağan Anadolu Lisesi'ne bir süre önce yaptırılan Atatürk Anıtı'na yaptığı katkılar nedeniyle Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık'a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Baykal minnetini plaketle gösterdi.

Yatağan Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Baykal ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Yatağan Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Şahan Anadolu Lisesi'nde Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık'ı konuk etti.

Ziyaret hakkında bilgi aldığımız Okul Müdürü Turgut Şahan bir süre önce okula yaptırılan Atatürk Anıtı'nda Yatağan Belediyesi'nin büyük katkıları olduğunu belirterek; “Okulumuza Yatağan'a yakışacak bir Atatürk Anıtı yaptırmak üzere bir süre önce yardım talep ettiğimiz Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık bizlere gereken desteği verdi ve büyük ölçüde maddi destek sağladı. Bir kısmını Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla tamamladığımız Atatürk Anıtı nedeniyle Belediye Başkanımız Hasan Haşmet Işık'a teşekkür etmek istedik. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de onayı ile kendisine olan minnetimizi plaket ve çiçekle gösterdik. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanırken, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Baykal ise Belediye tarafından eğitime yapılan katkılara vurgu yaptı.

Başkan Işık ise; “Yatağan Belediyesi adına okullarımızın eksikleriyle elimizden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyoruz. Eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımların öneminin farkındayız. Bu konuda aldığımız olumlu geri dönüşler de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Yatağan Anadolu Lisesi'nin belediyemizin de katkılarıyla böyle gösterişli bir Atatürk Anıtı'na sahip olması mutluluk verici. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.