Başkan Gürün Kadınlar Gününü Kutladı

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için bir mesaj yayınladı.Toplumlarda kadınların en iyi noktalara getirilmesinin, o toplumun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına geldiğini...

Başkan Gürün Kadınlar Gününü Kutladı

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için bir mesaj yayınladı.

Toplumlarda kadınların en iyi noktalara getirilmesinin, o toplumun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına geldiğini belirten Başkan Dr. Osman Gürün; “Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar. Ulu Önder Atatürk’ün “Anaların bugünkü evlatlarına vereceği terbiye, eski devirlerdeki gibi basit değildir. Gerekli özellikleri taşıyan evlat yetiştirmek, pek çok özelliği şahıslarında taşımalarına bağlıdır. Bu sebeple kadınlarımız, hatta erkeklerden daha çok aydın, daha çok feyizli, daha fazla bilgin olmaya mecburdurlar.” sözünü unutmamak gerekir.” dedi.

Başkan gürün mesajına şu şekilde devam etti: “Demokrasi ve özgürlükler ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye’de, hayatın her alanında kadınlara eşitlik verilmeden bu amacın gerçekleşmeyeceği inancı ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.