Başkan Gümüş’e, Teşekkür Plaketi

Menteşe Şahidi Ortaokul Müdürü Durail Doğru ile Okul Aile Birliği Başkanı Gülsüm Sağlam, Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, Şahidi Ortaokulu’na yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket verdiler.Ziyarette Menteşe...

Başkan Gümüş’e, Teşekkür Plaketi

Menteşe Şahidi Ortaokul Müdürü Durail Doğru ile Okul Aile Birliği Başkanı Gülsüm Sağlam, Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, Şahidi Ortaokulu’na yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket verdiler.

Ziyarette Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya gelen Okul Müdürü Durali Doğru “ Başkanımız, Okulumuzun hem fiziki yapısının güçlenmesi, hem de iyileştirilmesi çalışmalarına vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı kendisine ziyaret etmek istedik. Sağ olsun bizleri kırmadı. Bu vesile ile Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Desteklerini her zaman hissettik” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gümüş, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların daha sağlıklı binalarda, eğitim görmesi çok önemli. Bu amaçla, okulların bakım ve tadilatları, çocuklarımızın sportif faaliyetlerini yapmaları için basketbol sahaları gibi ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Bu ihtiyaçları gerek duyulan ve ihtiyaç duyulan okullarımızda yapmaya ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette Başkan Gümüş’e Menteşe Şahidi Ortaokulu’nun fiziki yapısının güçlenmesi ve iyileştirilmesi çalışmalarına vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı plaket verdiler.

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.