Başkan Gümüş’e Plaket

Bayır Ortaokulu Müdürü Soner Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Muradiye Kapız, Müzik Öğretmeni Ahmet Sacit Bilgir Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret etti.Ziyarette Bayır Ortaokuluna yapmış olduğu katkılarından dolayı...

Başkan Gümüş’e Plaket

Bayır Ortaokulu Müdürü Soner Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Muradiye Kapız, Müzik Öğretmeni Ahmet Sacit Bilgir Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bayır Ortaokuluna yapmış olduğu katkılarından dolayı Başkan Gümüş’e teşekkür eden Okul Müdürü Soner Yılmaz, “Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Başkanımız göreve geldiği günden bu yana okulumuzla yakından ilgilendi, destek verdi. Kendisine hem okulumuzun bahçesine yaptırdığı basketbol sahası için, hem de göstermiş olduğu yakınlık ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gümüş, “Okul Müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Menteşe Belediyesi olarak Bayır Ortaokulumuza Basketbol sahası yaptık. İlerleyen günlerde ekiplerimiz yine buralarda park ve çevre düzenlemeleri gibi yeni çalışmalar yapacaklar. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerinin yanında sportif faaliyetlerde bulunmaları da çok önemli. Bizim çocukluğumuzda yaşadığımız imkansızlıkları, onların yaşamaması için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum. Onların bir anlık mutlulukları, gülümsemeleri her şeye değer. Onlar Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz yarınlarımız” dedi.

Ziyarette Bayır Ortaokulu Müdürü Soner Yılmaz, Başkan Gümüş’e Bayır Ortaokulunda yürütülen sportif faaliyetlerin gelişmesine yapmış olduğu katkılarından dolayı öğrenciler adına teşekkür plaketi verdi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.