Başkan Gümüş’e Hakem Forması

Muğla Büyük Şehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şube Başkanı Ali Zağlı ile Muğla İl Hakem Kurulu Başkanı Ceyhun Güngör Menteşe Belediye...

Başkan Gümüş’e Hakem Forması

Muğla Büyük Şehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şube Başkanı Ali Zağlı ile Muğla İl Hakem Kurulu Başkanı Ceyhun Güngör Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Gümüş’e hakem forması ile sarı ve kırmızı kart hediye ettiler.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gümüş, “Futbol tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kitleleri peşinden sürükleyen en büyük spor organizasyonu. Ben de bir sporsever olarak fırsat buldukça maç izlemeye çalışıyorum. Yalnız hakemlerin işi gerçekten çok zor.  Maçların adil ve centilmenlik içinde oynanması anlamında hakemlere çok büyük işler düşüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesinde görevine yeni başlayan Sayın Ali Zağlı’ya başarılar diliyor, ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e hakem forması ile sarı ve kırmızı kartlar hediye edildi. 

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.