Başkan Gümüş, Kariyer Günlerine katıldı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Bilge Hareketi” projesi kapsamında “Kariyer Günleri” söyleşisine katıldı. Söyleşide öğrenciler sordu, Başkan Gümüş cevapladı.Menteşe...

Başkan Gümüş, Kariyer Günlerine katıldı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Bilge Hareketi” projesi kapsamında “Kariyer Günleri” söyleşisine katıldı. Söyleşide öğrenciler sordu, Başkan Gümüş cevapladı.

Menteşe Turgutreis Anadolu Lisesi “Kariyer Günleri” söyleşisinde öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan Başkan Gümüş, “Ben Esençay doğumlu öğretmen bir babanın çocuğuyum. Esasen köylü çocuğuyum. Ortaokul ve Liseyi de burada okudum. Turgutreis Lisesinin pansiyonunda 6 yıl boyunca yatılı olarak okudum. Ekip ruhunu, arkadaşlığı, dostluğu bu 6 yılda öğrendim. Evli ve bir çocuk babasıyım. Mutlu bir evliliğim ve İlke adında dünyalar güzeli bir kızımız var. Harita Kadastro Mühendisiyim” dedi.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden söyleşide öğrenciler, Başkan Gümüş’e Nasıl Başkan olduğunu ve hedeflerini sordular.

Başkan Gümüş, gençlik yıllarından bu yana siyasetin içinde olduğunu belirterek, “Ben her zaman siyasetin içinde oldum. Her zamanda halkın oyları ile seçildi. Tabi bunu yaparken, eğitimimi de aksatmadım. Bu çok önemli.  Sizlere tavsiyem önce eğitiminizi tamamlamanız. Okulunuzu okuyup bitirmeniz. Ama zamanı gelince mutlaka siyaset yapın. Ülkemizin sizin gibi gençlere, yenilikçi beyinlere ihtiyacı var. Bu nedenle kendinizi siyasetten uzaklaştırmayın. Düşünün ve düşüncelerinizi özgürce ifade edin” dedi.

Söyleşide proje ve hedeflerinden bahseden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Benim amacım Menteşeyi sizlerle, halkımız ile birlikte yönetmek. Göreve geldiğim günden bu yana aynı anlayış ile bunu yapıyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz birçok proje var. Daha çağdaş, daha modern ve daha yeşil bir Menteşe için çalışıyoruz. Vatandaş odaklı Belediyecilik anlayışı ile hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Ben çağdaş, katılımcı ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışı ile ilçemizin ve bölgemizin geleneksel kimliğine sahip çıkan ve benimseyen, insan odaklı hizmet üreten, şeffaf, sosyal ve hesap verebilir bir belediye için çalışıyoruz. Bu anlamda en büyük projem Menteşe’yi kültürü, üniversitesi ve turizmi ile Marka yapmak” dedi.

Söyleşi sonrası Başkan Gümüş’e katılımlarından dolayı Menteşe Turgutreis Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi. Davetten ve söyleşide bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Gümüş,  daha sonra öğle yemeğini okulun yemekhanesinde öğrenciler ile birlikte yedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.