Başkan Gümüş; “Eşit Şekilde Hizmet Üretiyoruz”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Muhtarlar Derneğinin Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlediği geceye katıldı. Başkan Gümüş gecede yaptığı konuşmasında, “Belediye Başkanı seçilmemizin ardından, parti rozetimizi...

Başkan Gümüş; “Eşit Şekilde Hizmet Üretiyoruz”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Muhtarlar Derneğinin Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlediği geceye katıldı. Başkan Gümüş gecede yaptığı konuşmasında, “Belediye Başkanı seçilmemizin ardından, parti rozetimizi çıkarıp göğsümüze Atatürk rozetimizi taktık. Hiçbir zaman siyaseten bir ayrım yapmadan, her muhtarımıza ve her mahallemizde eşit şekilde hizmet üretiyoruz” dedi.

Muhtarların özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Gümüş, halka en hızlı ve doğru şekilde hizmet etmek ve sorunları çözmek adına muhtarlarla sürekli temas halinde olduklarını ifade etti.

Başkan Gümüş, “Muhtarlarımız Büyükşehir Belediyemiz tarafından oluşturulan muhtarlar masasıyla iletişime geçerek yol hizmetleri, su hizmetleri ve sosyal hizmetler başta olmak üzere tüm hizmetleri en hızlı şekilde alabilmektedirler. Muhtarlar masası muhtarlarımızın en büyük çözüm ortağıdır. Muhtarlarımız halkımıza hizmette bizim için de çok önemli. Halkın içinde karşılaşılan sorunların ilk ve birebir muhatabı muhtarlarımızdır. Belediye Başkanı seçilmemizin ardından parti rozetimizi çıkarıp göğsümüze Atatürk rozetimizi taktık. Hiçbir zaman siyaseten bir ayrım yapmadan, her muhtarımıza ve her mahallemize eşit şekilde hizmet üretiyoruz. Tüm Muhtarlarımızın gününü kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından 55 yıldır Muhtarlık görevini sürdüren Ula İlçesi Demirtaş Mahallesi Muhtarı İlhami Oğuz ve Ula ilçesi Ayazkırı Muhtarı Rahmi Göçmen’e Muğla Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Arık ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından plaket takdim edildi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.